SHOEI Casca Moto Flip-Up Neotec 3 Grasp TC-1 Expand

SHOEI Casca Moto Flip-Up Neotec 3 Grasp TC-1

SHOEI  SHOEI 

Нов

1 307 лв

с вкл. данък

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.

Ochelarii de soare QSV-2 (de o dimensiune mai mare față de modelul precedent) integrați, de exemplu, oferă o protecție excelentă împotriva razelor solare chiar și în condițiile în care soarele nu are o putere atât de mare.

Casca Neotec 3 este certificată conform ultimului standard European de siguranță, respectiv ECE 22.06. Pe lângă aceasta, casca se poate folosi, la viteze mici spre medii, inclusiv cu zona de protecție a mandibulei ridicată datorită omologării P/J. Închiderea accidentală este exclusă datorită unei a doua poziții care permite să blocăm în poziția de deschis mandibula căștii.

Un sistem de ventilație integrat cu ramificații adânci asigură o aerisire optimă a căștii și o doză de aer proaspăt.

SHOEI COMLINK este o interfață revoluționară care permite integrarea perfectă a sistemului de comunicații SLR 3 Mesh de la SENA. Sistemul de intercom iese foarte puțin din conturul căștii, are o formă slim și e integrată așa fel încât să mențină expunerea pilotului la zgomot cât mai puțin.

Sistemul de închidere micrometric poziționat pe cureaua de bărbie (mai îngustă spre deosebire de modelul anterior) ușurează îmbrăcarea, dar și scoaterea acestei căști de o calitate incomparabilă de la SHOEI. 

CuloareBlack
CuloareRed
CuloareBlack/Red

Напишете отзив

SHOEI Casca Moto Flip-Up Neotec 3 Grasp TC-1

SHOEI Casca Moto Flip-Up Neotec 3 Grasp TC-1

Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.