Termeni si conditii

Termenii si conditiile urmatoare se aplica tuturor comenzilor plasate de client (denumit in continuare “dumneavoastra” sau “utilizator”) catre societatea SC Authentic Spirit SRL, J12/3846/2004, RO16884795 , denumita in continuare “noi” sau “noastra” pe site-ul www.ath-gear.ro

Prin utilizarea www.ath-gear.ro ṣi/sau prin plasarea unei comenzi, va obligati sa respectati termenii si conditiile specificate mai jos ("Termenii"). Inainte de plasarea unei comenzi, va rugam sa va asigurati ca ati citit si inteles Termenii.

Obligatiile utilizatorului

Vizitatorul site-ului se obliga sa respecte drepturile de autor care sunt anexe continutului acestui website. Prin utilizarea site-ului www.ath-gear.ro ṣi/sau prin plasarea unei comenzi si/sau crearea unui cont, va obligati sa respectati “Politica de Confidentialitate” si “Politica de Cookie-uri”). Inainte de plasarea unei comenzi, va rugam sa va asigurati ca ati citit si inteles politicile noastre in domeniul protectiei datelor voastre personale. Totodata, va explicam ca este necesar (nu obligatoriu) acordul dumneavoastra expres pentru colectarea si prelucrarea de noi a datelor voastre (nume si prenume, adresa domiciliu/resedinta, email, numar de telefon), in scopul finalizarii si livrarii comenzilor. Utilizatorul care isi creeaza cont si face comenzi se obliga sa furnizeze informatii reale si valide asupra datelor sale de contact si pentru adresa de livrare a comenzii. In caz contrar, S.C. Authentic Spirit S.R.L. isi rezerva dreptul de a bloca contul utilizatorului. In cazul unei tentative de frauda, S.C. Authentic Spirit S.R.L. va bloca accesul utilizatorului pe site si va lua masuriile prevazute de legile in vigoare.

Produse si servicii

In magazinul on-line se pot gasi produse in exclusivitate sau care sa aiba preturi valabile numai la comanda on-line. Acest lucru va fi mentionat expres in descrierea produsului.

S.C. Authentic Spirit S.R.L. nu este raspunzatoare de eventualele nepotriviri de marimi pentru produse, acestea fiind cele furnizate de catre producator.

S.C. Authentic Spirit S.R.L. nu-si asuma responsabilitatea pentru defectele aparute in urma transportului. Produsele si marcile producatorului folosite sunt conforme cu legislatia dreptului de autor si cu celelalte legi aferente in vigoare in Romania.

Includerea oricaror produse sau servicii pe www.ath-gear.ro la un moment dat nu implica sau garanteaza faptul ca aceste produse sau servicii vor fi disponibile in orice moment. Ne rezervam dreptul de a inceta in orice moment comercializarea unui produs.

Depunem toate eforturile posibile pentru a afisa corect caracteristicile produselor noastre, inclusiv compozitia si culorile. Culoarea pe care o vedeti va depinde de sistemul dumneavoastra informatic, iar noi nu putem garanta faptul că PC-ul dumneavoastra va afisa corect aceste culori.

Garantia produselor

Termenul de garantie al produselor se refera la defectele de fabricatie conform conditiilor oferite de catre producatorul original si se acorda in mod exclusiv doar cumparatorului initial. Garantia intra in vigoare la data achizitionarii produsului, se aplica clientului initial si nu este transferabila. Garantia se refera la repararea, inlocuirea sau returnarea contravalorii produsului in cauza, conform legislatiei in vigoare. Nu intra sub incidenta garantiei: uzura normala aparuta in timp, asamblarea incorecta, procedurile defectuoase de efectuare a intretinerii, instalarea de componente sau accesorii cu alta destinatie decat cea originala sau cu grad scazut de compatibilitate, accidente, abuzuri, neglijente. Garantia se pierde daca produsul este folosit in alte scopuri decat cele recomandate. Pentru a putea beneficia de garantie, produsul trebuie insotit de bonul fiscal sau factura fiscala si, dupa caz, de certificatul de garantie valabil.

Promotii si oferte speciale

S.C. Authentic Spirit S.R.L. isi stabileste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza, respectand legislatia in vigoare. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului.

De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile si preturile promotionale se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate pe site in intervalul de timp in care promotia este valida si in limita stocului disponibil. S.C. Authentic Spirit S.R.L. nu garanteaza disponibilitatea pe stoc a tuturor produselor pentru promotie si o poate intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Limitare de responsabilitate 

Companiile, produsele sau serviciile mentionate in articolele publicate sunt marci inregistrate ale companiilor respective. Utilizarea oricarui nume de marca inregistrata este realizata doar in scopul analizei si nu constituie reclama pentru compania respectiva. Nu vom fi responsabili in fata nici unei persoane sau companii sau a oricarei entitati care foloseste sau se bazeaza pe informatii sau opinii neconforme continute de acest site. De asemenea, nu vom fi raspunzatori pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezulta din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informatiei prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni in continut care pot conduce la orice fel de pierderi.

Informatiile pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal. Informatiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel intr-un alt document sau material fara permisiunea prealabila scrisa a autorilor lor. S.C. Authentic Spirit S.R.L. nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de bug-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea nu raspundem pentru bug-urile din securitatea serverului care gazduieste site-ul.

Termenii si conditiile generale de vanzare, ca si preturile sunt acceptate in deplina cunostinta de catre cumparator, actul de cumparare implicand acceptarea imediata si totala a prezentelor conditii de vanzare.

Copyright si drepturi de folosire

Acest website este realizat si administrat de catre S.C. Authentic Spirit S.R.L.

Continutul website-ului - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica si alte date - este proprietatea S.C. Authentic Spirit S.R.L. si a furnizorilor sai, daca nu este mentionat alt proprietar. Acesta este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea oricaror elemente din cadrul site-ului fara acordul companiei S.C. Authentic Spirit S.R.L. sau a furnizorilor sai se pedepseste conform legilor romanesti in vigoare.

S.C. Authentic Spirit S.R.L. functioneaza conform tuturor prevederilor legislatiei Romaniei in vigoare. S.C. Authentic Spirit S.R.L. nu este raspunzatoare pentru eventualele greseli legate de tipar, preturi sau caracteristici ale produselor. De asemenea, S.C. Authentic Spirit S.R.L. nu este raspunzatoare pentru datele furnizate de catre furnizorii sai.

Ne rezervam dreptul de a modifica periodic acesti Termeni fara a va notifica in prealabil. Comenzii dumneavoastra i se vor aplica Termenii specificati pe www.ath-gear.ro la momentul plasarii comenzii si implica obligatia dvs. de plata a respectivei comenzi.

Folosirea acestui website, incluzand efectuarea de comenzi implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Termenii si Conditiile sunt guvernate si interpretate in conformitate cu legislatia din Romania si orice litigii vor fi solutionate exclusiv de instantele romane.

 

Informaţii despre companie:

 

S.C. AUTHENTIC SPIRIT S.R.L.

RO 16884795

J12/3846/2004


Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.