Pret redus! H.20 COLOR BLACK MATT Extinde

H.20 COLOR BLACK MATT

AIROH AIROH

Nou

Un nou upgrade pentru o cască care vizează excelența. Fabricată din compozit de înaltă performanță (HPC), disponibil cu o carcasă exterioară în trei dimensiuni diferite, un nou vizor care este extrem de rezistent și în același timp printre cele mai ușoare disponibile pe piață, datorită tehnologiei de ultimă generație a materiale folosite.

Mai multe detalii

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Time left:

919 lei

cu TVA

1 149 lei

-20%

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.

A new upgrade for a helmet that targets excellence. Made of High Performance Composite (HPC), available with an outer shell in three different sizes, Airoh’s new long jet visor is extremely resistant and at the same time amongst the lightest available on the market, thanks to the state-of-the-art materials employed.

The Extra Wide visor, the modern and aerodynamic design, the ventilation system, the integrated Sun Screen Visor and the Pinlock® lens, emphasize the pleasure of riding in the city and the countryside.

Bf_202340
redus_lot2022

Scrieti o recenzie

FOX APEX FLEXFIT HAT [DRK INDO]

O sapcă legendară și incredibil de funcțională, Apex Flexfit este sapca perfectă pentru viata de zi cu zi.

Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.