Pret redus! HELMET DBX 3.0 ENDURO V2 BRUSHED Extinde

HELMET DBX 3.0 ENDURO V2 BRUSHED

LEATT LEATT

Nou


  • Tehnologia Turbine 360.
  • carcasă exterioară din policarbonat
  • Protectie de bărbie detașabilă
  • 23 de orificii de ventilatie

Mai multe detalii

ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!

Time left:

959 lei

cu TVA

1 199 lei

-20%

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
Casca bicicleta pentru enduro cu sistem de  protecție a creierului si barbie detașabilă
Cu toții ne prăbușim. Uneori rău, alteori și mai rău! Există totuși o soluție care minimizează riscul de accidentare a capului și a creierului. Obțineți cea mai bună cască pe care o puteți găsi care reduce atât rotația cât și energia de impact pentru cap și creier! Casca DBX 3.0 Enduro oferă protecție de clasă mondială cu tehnologia Turbine 360.
Turbinele fabricate din material 3D absorbant de energie sunt introduse în casca. Această tehnologie are două avantaje principale, și anume reducerea accelerației rotative la cap și creier și absorbția energiei la impact la nivelul contuziei. Designul nostru nou, de vârf în piață, căștile DBX 3.0 Enduro sunt proiectate pentru a vă ajuta să mergeți de la coborâre la urcare fără să trebuiască să schimbați căștile.
Fabricată dintr-o carcasă exterioară din policarbonat, este ușoară, iar diferențiatorul cheie, este echipată cu protectie de bărbie detașabilă.
Casca este, de asemenea, super-ventilată - chiar și la viteze foarte scăzute, cele 23 de orificii funcționează bine. Casca este echipată cu un vizor cu o funcție de separare care oferă o reducere de rotație in caz de accident. Pentru confortul dvs., are o cataramă Fidlock® personalizată și se potrivește perfect cu sistemul dvs. de hidratare.
CuloareTeal
CuloarePortocaliu
Bf_202335
redus_lot2022

Scrieti o recenzie

GLOVE DBX 2.0 X-FLOW FOREST

O mănușă ușoară și minimalistă, cu o curea pentru încheietura mâinii, care oferă un flux excelent de aer și are protecție Brush Guard. Noua palmă MicronGrip stabilește un nou standard pentru mănușile din această gamă de prețuri cu o senzație superioară.
Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.