Nou AVIATOR ACE 2 PROUD YELLOW GLOSS Extinde

AVIATOR ACE 2 PROUD YELLOW GLOSS

AIROH AIROH

Nou

Aviator ACE 2 este cu adevărat asul tău în maneca, instrumentul care îți va permite să te bucuri din plin de propriul tău moment de libertate, fără compromisuri de nici un fel. Aspectul său reînnoit și grafica captivantă se combină perfect cu carcasa dublă din Carbon Composite, care vine complet cu tehnologiile ASN și AEFR, precum și cu un sistem inovator de ventilație.

Mai multe detalii

2 099 lei

cu TVA

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.

The Aviator ACE 2 is the helmet for true two-wheel lovers, created by experienced motorcyclists to be a faithful companion for every kind of adventure, in any condition of use. In addition to all its innovative features, it is also Communication System Ready, it is perfect for special occasions as well as for everyday use.

Features

CuloareGalben

Scrieti o recenzie

WRAAAP CYBER YELLOW MATT

Noul WRAAAP depășește orice limită de vârstă, permițând chiar și celor mai tineri să înceapă să se apropie de lumea celor două roți, dar este și însoțitorul ideal pentru cei care s-au confruntat deja cu numeroase aventuri în șa.

Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.