ENDURO KNEE SLEEVE [BLK] Extinde

ENDURO KNEE SLEEVE [BLK]

FOX FOX

23228-001

Nou

Telescaunul către vârful muntelui nu este întotdeauna o opțiune și, în plus, uneori este mai frumos să câștigi coborârea. Genunchierele Enduro sunt ușoare și respirabile pentru un confort maxim. Acestea permit o gamă completă de mișcare datorită panoului spate flexibil.

Mai multe detalii

274 lei

cu TVA

Ne pare rau, dar produsul nu este momentan disponibil

Taxa de livrare este calculata de catre firma de curierat in functie de greutatea coletului si numarul de km. Transportul este gratuit la comenzi mai mari de 500 lei.
Shuttling to the top of the mountain isn't always an option, and besides, sometimes it's nice to earn the descent. The Enduro Knee Guards are lightweight and breathable for maximum comfort. They allow full range of motion thanks to a high-stretch rear panel.

FEATURES

Pedal friendly slip on design
Perforated neoprene on the outside of the arm & stretch material on the back
Multi-fabric design fits perfectly, keeps you cool & dry and prevents slipping
CuloareNegru

Scrieti o recenzie

8" TRAIL CUSHION SOCK [M BLU]

O pereche de șosete specifice de MTB pot avea un impact uriaș asupra nivelului de confort. Șosetele Trail Cushion vă ajută să rămâneți răcorit, uscat și confortabil. Sunt mai respirabile decât șosetele tradiționale și au cusături plate pentru a atenua frecare. Șosetele au și amortizare pentru confort și sprijin.
Accept

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.